Αποτελέσματα εκλογών και συγκρότηση του νέου Δ.Σ. και Ε.Ε. του Συλλόγου

2019-03-06

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στον χώρο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και Ε.Ε. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λακεδαίμονος «Ο Πλήθων».

Συνολικά ψήφισαν 245 εκπαιδευτικοί, 233 ήταν τα έγκυρα ψηφοδέλτια, 8 λευκά και 4 άκυρα. Αναλυτικά τ΄ αποτελέσματα:

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΨΗΦΟΙ  ΠΟΣΟΣΤΟ  ΕΔΡΕΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΟΣ  120  51,5%  4

ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ανεξάρτητη Εκπαιδευτική Κίνηση  97  41,6%  3

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ  16  6,9%  0

ΣΥΝΟΛΟ  233   100%   7

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης συνάδελφο Ηλία Μουστάκη, που συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία των εργασιών, καθώς και τις συναδέλφισσες Καββαθά Καλλιόπη-Ελένη, Κουρελάκου Όλγα-Χρυσοβαλάντου, και τον συνάδελφο αναπληρωτή Γεροντίδη Λάμπρο, που συγκρότησαν την εφορευτική επιτροπή και επέδειξαν υποδειγματική συνέπεια και αίσθημα προσφοράς.

Την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019, στα γραφεία του συλλόγου συγκροτήθηκαν σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η Ελεγκτική Επιτροπή.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καψάλης Θεόδωρος