ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΟΣ «Ο ΠΛΗΘΩΝ»

Οι ειδήσεις του Συλλόγου

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λακεδαίμονος «Ο ΠΛΗΘΩΝ» σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης καλεί τα μέλη του σε εθελοντική αιμοδοσία από την Δευτέρα 13/11 έως και Παρασκευή 17/11/2023 στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Σπάρτης.

Με αφορμή επιθετικά σχόλια, στοχοποίηση και προσπάθεια λογοκρισίας συναδέλφου εκπαιδευτικού κατά τον σχολικό εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, από πολίτη και εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο, καθώς και την αναπαραγωγή τους από τοπικό μέσο ενημέρωσης στο facebook, ξεκαθαρίζουμε ότι:

Σας ενημερώνουμε για την ανασύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λακεδαίμονος «Ο ΠΛΗΘΩΝ», όπως προέκυψε στην Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου 2023, σύμφωνα με το Καταστατικό (αρ.25 §3) λόγω συνταξιοδότησης μελών του Προεδρείου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Λακεδαίμονος «Ο ΠΛΗΘΩΝ», πραγματοποιεί Τακτική Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 και ώρα 19:30 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης ενόψει της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των αντιπροσώπων των Συλλόγων Π. Ε. της χώρας – μελών της Δ.Ο.Ε. που θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουνίου 2023 στην Αθήνα.

Στις 10 Μαΐου προγραμματίζονται για 2η φορά στην Ελλάδα και σε δείγμα 600 σχολείων πανεθνικές εξετάσεις «τύπου PISA» στη Γλώσσα και τα Μαθηματικά για την Στ΄ τάξη δημοτικού και την Γ΄ γυμνασίου. Με βάση τη νομοθεσία ν.4823/21 «Σκοπός των ως άνω εξετάσεων είναι η εξαγωγή πορισμάτων, σχετικά με την πορεία υλοποίησης των Προγραμμάτων Σπουδών και τον...

Με τον δήμαρχο Σπάρτης συναντήθηκε την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023 ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λακεδαίμονος «Ο ΠΛΗΘΩΝ», μετά από αίτημά του, προκειμένου να συζητηθούν φλέγοντα θέματα όπως το κτιριακό και ο αντισεισμικός έλεγχος των σχολείων της περιοχής, καθώς και η μεγάλη καθυστέρηση που υπάρχει στη μεταφορά του Ειδικού Σχολείου από το Συκαράκι.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακεδαίμονος - Ο ΠΛΗΘΩΝ

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λακεδαίμονος «Ο ΠΛΗΘΩΝ» σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης καλεί τα μέλη του σε εθελοντική αιμοδοσία από την Τετάρτη 5/4 έως και Παρασκευή 7/4/2023 στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Σπάρτης.

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε