Εκλογική Γενική Συνέλευση

2019-02-03

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λακεδαίμονος «Ο Πλήθων» αποφάσισε ομόφωνα να συγκαλέσει Εκλογική Γενική Συνέλευση των Μελών του, προκειμένου να εκλεγεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η Ελεγκτική Επιτροπή για τη διετία 2019-21. Η Εκλογική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης.

Δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί (δάσκαλοι-νηπιαγωγοί-εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων) που εργάζονται με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στα δημοτικά και νηπιαγωγεία της περιφέρειας Λακεδαίμονος καθώς και οι αποσπασμένοι στη Δ/νση Εκπαίδευσης Λακωνίας και έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους στον Σύλλογο για τη συνδικαλιστική χρονιά 2018-19.

Τελευταία ημέρα υποβολής υποψηφιοτήτων ορίζεται η Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 20:00 στα γραφεία του Συλλόγου.