Προσφορά για τα μέλη του Συλλόγου

2017-12-10

Συνάδελφοι/ισσες,

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λακεδαίμονος «Ο ΠΛΗΘΩΝ» στην προσπάθειά του να επιτύχει με κάθε τρόπο στην ευρύτερη αποστολή του αλλά και να συμβάλλει ουσιαστικά στην πολιτιστική και κοινωνική αναβάθμιση, μετά τη συγκρότηση της Θεατρικής Ομάδας με την ΕΛΜΕ Λακωνίας, ξεκινά μία ακόμα συνεργασία. Αυτή τη φορά με την κινηματογραφική επιχείρηση Cinema Center που εδρεύει στη Σπάρτη.

Έτσι, το Δ.Σ. του συλλόγου με χαρά ανακοινώνει, αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη του, ειδικές τιμές στο ταμείο και σε επιλεγμένες κινηματογραφικές προβολές. Οι προβολές αυτές θ΄ ανακοινώνονται είτε στον ιστότοπο του συλλόγου ή/και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (https://twitter.com/syllogosplithon) με ειδικές αναρτήσεις.

Εγκαινιάζοντας, σήμερα, τη συνεργασία αυτή προσφέρεται στα μέλη του Συλλόγου ειδική έκπτωση 33,33% για τις προβολές «Καζαντζάκης» και «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» μέχρι και την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 με την επίδειξη της κάρτας του Συλλόγου.