Ειδική τιμή για την ταινία «1968»

2018-01-27

Η συνεργασία του Συλλόγου με την κινηματογραφική αίθουσα CINEMA CENTER συνεχίζεται, με ειδική τιμή (-20%) για όλα τα μέλη μας, στην προβολή της ταινίας του Τάσου Μπουλμέτη «1968». 

Eίσοδος: 6€  (με την επίδειξη της κάρτας εκπαιδευτικού) έως Τετάρτη 31/1. Ώρες προβολών 7:30 μ.μ & 9:45 μ.μ.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο σκηνοθέτης της «Πολίτικης Κουζίνας» και του «Νοτιά» επικεντρώνει την καινούρια του ταινία σε έναν πραγματικό άθλο που έγραψε ιστορία, ένωσε ολόκληρη την Ελλάδα σε μια νύχτα και απέδειξε περίτρανα τη δύναμη της ελληνικής ψυχής ενάντια σε κάθε αντίπαλο, όσο ισχυρός κι αν είναι.

Ο Τάσος Μπουλμέτης εμπνέεται από τον επικό αγώνα ΑΕΚ - Σλάβια Πράγας του 1968 και, 50 χρόνια μετά, επιστρατεύει ένα πλούσιο και ταλαντούχο καστ για να αποκαλύψει το συναρπαστικό παρασκήνιο πίσω από το άπιαστο όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Μέσα σε μία λαμπερή νύχτα, ξετυλίγεται μια ιστορία εθνικής ανάτασης, με επίκεντρο το θρυλικό αγώνα στο Καλλιμάρμαρο που παρακολούθησε ολόκληρη η Ελλάδα από το ραδιόφωνο, και πάνω από 80.000 άνθρωποι από κοντά («σπάζοντας» το ρεκόρ Γκίνες ως η μεγαλύτερη συνάθροιση σε αγώνα μπάσκετ).

Οι συγκινητικές και αστείες ιστορίες της ταινίας συνθέτουν έναν πολύχρωμο μικρόκοσμο, αλλά και τον καμβά μιας συγκλονιστικής εποχής, και μιας ολόκληρης χώρας, που αποτυπώνεται και στην επίσημη αφίσα της ταινίας.

Περισσότερα   -   Σχόλιο Θ.Καψάλη                                                                            Δείτε εδώ το Trailer: https://youtu.be/3SjAQAPo-oI