Ψήφισμα για τον Φώτη Κανακόπουλο

2019-11-20

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακεδαίμονος «Ο ΠΛΗΘΩΝ» εκφράζει την οδύνη του για τον πρόωρο χαμό του εκλεκτού και ιδιαίτερα αγαπητού συναδέλφου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας, Φώτη Κανακόπουλου.

Για όσους δεν τον γνώριζαν είναι δύσκολο να αντιληφθούν το μέγεθος του ήθους, της αγάπης και της προσφοράς του τόσο στην εκπαίδευση -την οποία υπηρετούσε με αξιοσύνη- όσο και στην κοινωνία.

Δημιουργικός, αλληλέγγυος, ευγενικός με όλους -μαθητές και συναδέλφους- μα πάνω απ΄ όλα ένας μεγάλος Μαχητής. Δεν εγκατέλειψε ούτε για μια στιγμή το πεδίο της μάχης. Αντιμετώπισε την κάθε δυσκολία με περίσσιο θάρρος χωρίς να χάσει καθόλου από τη λάμψη του. Έντιμος και περήφανος άνθρωπος, αγωνίστηκε μέχρι τέλους για τις ιδέες και τα πιστεύω του τιμώντας τον τόπο καταγωγής του που τόσο λάτρευε. Θα μείνει στη μνήμη όλων μας ως φωτεινό παράδειγμα.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Στη μνήμη του, το Δ.Σ. αποφάσισε να παραστεί στην Εξόδιο ακολουθία και αντί στεφάνου να καταθέσει χρηματικό ποσό στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Καλό σου ταξίδι συνάδελφε, σύντροφε και φίλε Φώτη.

Το Δ.Σ.